Ανακοίνωση ΒΕΚ και ΓΟΚ για αναβολή Ολυμπιάδων Γυμνασίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναβολή Ολυμπιάδων Βιολογίας και Γεωγραφίας Γυμνασίων 2020

29 Μαΐου 2020

Η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου (ΒΕΚ) και ο Γεωγραφικός Όμιλος Κύπρου (ΓΟΚ) ανακοινώνουν ότι οι Ολυμπιάδες Βιολογίας και Γεωγραφίας Γυμνασίων 2020, ως αποτέλεσμα της πανδημίας Covid 19, αναβάλλονται.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν παραλάβει από μαθητές/μαθήτριες χρήματα, για το δικαίωμα συμμετοχής τους στις εν λόγω Ολυμπιάδες, όπως προχωρήσουν άμεσα σε επιστροφή των χρημάτων στους δικαιούχους.

Στην περίπτωση που εκπαιδευτικοί έχουν ήδη καταθέσει το συνολικό ποσό για το σχολείο τους στον λογαριασμό της αντίστοιχης επιστημονικής εταιρείας (Βιολογική Εταιρεία Κύπρου για τις Ολυμπιάδες Βιολογίας και Γεωγραφικό Όμιλο Κύπρου για τις Ολυμπιάδες Γεωγραφίας) παρακαλούνται όπως αποστείλουν, με σχετικό email, την απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης στην αντίστοιχη επιστημονική εταιρεία info@cbs.cy (για τη ΒΕΚ) και panayiotisarg@primehome.com (για τον ΓΟΚ), μέχρι 5 Ιουνίου 2020 το αργότερο. Οι επιταγές θα αποσταλούν ταχυδρομικώς, γι’ αυτό παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί στο e-mail τους να παραθέσουν την ακριβή ταχυδρομική διεύθυνσή τους στην οποία επιθυμούν να αποσταλεί η επιταγή.

Ακολούθως η αντίστοιχη επιστημονική εταιρεία θα προχωρήσει στην επιστροφή των κατατεθέντων ποσών, με έκδοση επιταγών, προς τους εκπαιδευτικούς. Στη συνέχεια ο κάθε εκπαιδευτικός παρακαλείται να επιστρέψει τα χρήματα στους δικαιούχους, μέχρι 19 Ιουνίου 2020 το αργότερο.

Στην περίπτωση που μαθητές/μαθήτριες απουσιάζουν από το σχολείο, και ο εκπαιδευτικός δεν έχει πρόσβαση σε αυτούς, παρακαλείται ο εκπαιδευτικός όπως:

α. αφήσει τα χρήματα στη Γραμματεία του σχολείου, σε κλειστό φάκελο στον οποίο αναγράφεται το όνομα και το τμήμα του παιδιού, και

β. ειδοποιήσει το παιδί ώστε να παραλάβει τον ονομαστικό φάκελο με τα χρήματα από την Γραμματεία του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την αντίστοιχη επιστημονική εταιρεία  info@cbs.cy και panayiotisarg@primehome.com.

Διοικητικό Συμβούλιο                                             Διοικητικό Συμβούλιο

Βιολογική Εταιρεία Κύπρου                                    Γεωγραφικός Όμιλος Κύπρου

    ΒΕΚ                                                                   ΓΟΚ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*